Het ruime assortiment van bereide gerechten zoals de kant en klare maaltijden zijn één van de grote troeven bij kwaliteitsslagerij – traiteur Fonteyne!
Deze worden met de meeste zorg , vakkundig en oog voor detail bereid. Elke dag opnieuw , met kwaliteitsvolle ingrediënten , zorgt zij ervoor om de klanten creatieve recepten en menu’s te kunnen aanbieden. Deze variëren van amuses , tapas , kant en klare koude en warme soepen , koude en warme voorgerechten , tal van heerlijke luxe en gezonde meeneemsalades , hoofdgerechten van vlees , vis en wild met tal van creatieve garnituren. Een ruime keuze van koude buffetten en last but not least , onze huisgemaakte desserts en heerlijk vers gebak ! Regelmatig worden ook speciale themaweken voorzien ! Rechtstreekse import van top delicatessen , een assortiment van binnen - en buitenlandse kazen , verse primeurgroenten en fruit en verschillende wijnen maken het assortiment compleet.
Elk product voldoet uiteraard aan de strengste kwaliteitseisen zoals ook in onze slagerij afdeling. Wij zijn een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. Maxim is heel selectief in aankoop van vers vlees en koopt steeds topkwaliteit aan in karkas. Hij laat het vlees rijpen op een traditionele manier, waardoor het zachter en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten. Dagelijks wordt dit vers vlees gekeurd door Maxim. We maken er een eer van , alle stukken op maat en wens van de klant te kunnen versnijden!
U kan steeds terecht in onze winkel voor meer inlichtingen waar Maxim u graag het juiste advies geeft voor het perfecte stukje vlees , culinair gerecht , menu of recept .Wij staan dan ook in om van al uw speciale gelegenheden , feesten of recepties , of gewoon een gezellig samen zijn , een Culinair succes te maken!
U kan ons ook steeds een mailtje sturen met uw wensen , en we zullen u hier spoedig op beantwoorden. Wij maken U graag een vrijblijvende offerte naar wens , prijs en stijl van de klant!
Maxim en het ganse ‘Fonteyne’ Team hopen u spoedig te mogen verwelkomen in hun klassen zaak in Aartselaar , waar U als klant met de beste zorg en lach wordt bediend , en steeds wordt gestreefd naar perfectie , met aandacht voor een dagelijkse topkwaliteit en hygiëne!
aperitief hapjes
-
Gremolata met kalfsvlees
-
Vitello Tonato op wijze van de ‘Chef’
-
Foie gras met vijgencompote en desem- rozijnenbrood
-
Tomaat mozzarella met yoghurt dressing en verse basilicum
-
Apero lolly met geitenkaas en papaja
-
Tomaat buffelmozzarella met pesto en pijnboompitten
-
Parels van honing- en watermeloen met munt en parmaham
-
Carpaccio van rund met pesto, basilicum, balsamico crème en Parmezaan
-
Carpaccio van rund met truffel tapenade, Parmezaan en gekarameliseerde rozijntjes
-
Carpaccio van tonijn met een wasabi dressing en limoen
-
Carpaccio van zalm en nori met dille
-
Gazpacho ‘koud soepje‘ en garnituur
-
Forelmousse met rucola, garnaaltjes en tomaat
-
Verse tonijn met sesam, wasabi-yoghurtdressing en soja
-
Mini bagel met gerookte zalm
-
Hartige makaron met ganzenlever en chocolade
-
Hartige makaron met vijgen en compote van rode ui
-
Kastanje puree met gebakken San Danielle ham
Enz.
-
Cannelloni van de ‘Chef’
-
Focaccia met serrano en camembert
-
Verse mini quiche naar keuze
-
Soepje naar keuze
-
Bladerdeegje met zalm en dille
-
Italiaanse bruschetta
-
Mini garnaalkroket
-
Mini kaaskroket
-
Mini wildkroket
-
Mini vidé
-
Mini pizza
-
Mini worstenbroodje
-
Mini kaashorentje
-
Mini croque monsieur
-
Gebakken kip borrel en dipsausje
-
Bladerdeegje met geitenkaas en verse vijgen compote
-
Mini hamburger met rund/ cheddar
-
Mini hamburger met lam/ camembert
-
Mini tapas feta met tomaat (vegetarisch)
-
Mini tapas risotto met 3 kazen
-
Scampi met verse pasta en roze pepersaus
-
Risotto met boschampignons en parmezaan
-
Kalfszwezeriken met boschampignons
-
Mini huisgemaakte loempia
Enz.
-
Carpaccio van rundvlees met rucola, verse pesto, parmezaan, gekarameliseerde pijnboompitten en rozijntjes - afgewerkt met een crème van balsamico
-
Duo van rundscarpaccio en rundscarpaccio tartaar op wijze van ‘Fonteyne’
-
Carpaccio van rundvlees met rucola, afgewerkt met een carpaccio van truffel, truffel tapenade, Parmezaan en een makaron met vijgen en rode ui
-
Carpaccio van rundsvlees ‘ Holstein ‘ op wijze van ‘Fonteyne’
-
Carpaccio van rundvlees met rucola, truffel tapenade , Parmezaan en foie gras
-
Carpaccio van rundvlees met rucola, afgewerkt met picado en garnituren
-
Carpaccio van hert met krokante sla met noten, afgewerkt met een noten tapenade en Parmezaan
-
Carpaccio van gerookte eend met notenolie, krokante sla, Parmezaan en noten tapenade
-
Carpaccio van verse zalm , gerookte heilbot en nori, afgewerkt met rucola, limoen en een dillesausje
-
Extra zachte ‘Noorse’ gerookte zalm met een tartaar van verse zalm en garnituur
-
Vitello Tonato op wijze van de ‘Chef’
-
Carpaccio van verse tonijn , afgewerkt met limoen, dille en krokante sla
-
Garnalencocktail op zijn best
-
Quinoa met geitenkaas, rucola, verse vijgen, dadels en Parmezaan
-
Salade ‘Niçoise op wijze van Fonteyne
-
Salade ‘Caesar‘ met garnituren
-
Salade mozzarella di Buffalo D.O.P. met verse pesto , basilicum , Parmezaan en pijnboom-pitten
-
Salade Prosciutto met mozzarella di Buffalo D.O.P., gegrilde courgette, Italiaanse tomaatjes en Parmezaan
-
½ Kreeft ‘ Belle - vue‘ -
-
Honing Meloen met parmaham
-
Gemarineerde verse zalm met dille en garnituur
-
Gegrilde zalmmoot met verse kruiden
Enz.
Verder een ruime keuze in onze toonbank aan verse feestsalades, vers gemarineerde zalm, wild mousses en patés, verse ganzenlever,… dit alles geserveerd met bijhorende uienconfituren, portogelei, verse tapenades, aperitiefhapjes en tapas, assortiment kazen en ambachtelijk brood te verkrijgen!
-
Huisgemaakte loempia met dipsausje à
-
Huisbereide kaaskroketten
-
Huisbereide garnaalkroketten
-
Huisbereide wildkroket
-
Verse quiche met mascarpone en zuiderse groenten
-
Verse quiche met prei en zalm
-
Verse quiche met spinazie , spek , zongedroogd tomaat, pijnboompit en Parmezaan
-
Verse quiche met zalm en spinazie
-
Verse quiche op Italiaanse wijze
-
Verse quiche op Griekse wijze
-
Verse quiche met ricotta en spinazie
-
Verse quiche lorraine
-
Verse quiche met quinoa, geitenkaas en verse vijgen
-
Verse zalm met een witte wijnsaus en prei
-
Verse zalm met citroengras en gember
-
Waterzooi van hoevekip met julienne van wortel en prei
-
Bladerdeegje van geitenkaas met gekarameliseerde appel, honing en havermoutcrumble
-
Scampi met een duxelles van seizoensgroenten, limoen en koriander
-
Scampi met een roze pepersaus
-
Scampi met een Indische curry
-
Krabbepoten met limoen en een tomaat - en courgette brunoise à
-
Krabbepoten met limoen , look en Parmezaan
-
Linguine met kalfszwezeriken, boschampignon en een roomsausje met truffel
-
Tongfilets ‘Dugléré’
-
Vispannetje met fijne groenten
-
Koninginnehapje
Enz.
Soepen
-
Tomatengroentesoep
-
Tomatensoep met balletjes
-
Tomatenroomsoep met balletjes
-
Pompoensoep
-
Pompoenroomsoep met Sint Jacobsnootjes
-
Witloofroomsoep met appel
-
Kreeftensoep met garnituur
-
Consommé van kwartel met een brunoise van fijne groenten
-
Bos Champignonroomsoep
-
Bloemkoolroomsoep
-
Kervelsoep met balletjes
-
Courgetteroomsoep
-
Spinazieroomsoep
-
Velouté van pastinaak
-
Chinese kippensoep
-
Velouté van kippensoep
-
Oostendse vissoep
-
Aspergeroomsoep
-
Wortelsoep
-
Gazpacho op wijze van ‘Fonteyne ‘ met garnituur
-
Koud soepje van doperwten met munt
-
Koud soepje van komkommer en koriander
-
Bio soepje
( Soepen zonder room te verkrijgen op aanvraag)
Hoofdgerechten
-
Borst van jong kalkoen ‘Archiduc ‘ en garnituren
-
Jonge duifjes op wijze van de ‘Chef’
-
Verse pasta met kalfszwezeriken en boschampignons
-
Varkenshaasje ‘Meaux’ en garnituur
-
Lamskroontje met mosterdsausje van ‘Meaux ‘ en garnituur
-
Lamsfilet met een mosterdsausje van ‘Dijon ‘ en garnituren
Enz.
-
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, verse tijm en garnituur
-
Hazenrugfilet met een mosterdsausje van ‘Meaux ‘ en zijn wildgarnituur
-
Reefilet ‘Grand Veneur ‘ met zijn wildgarnituur
-
Parelhoenfilet op Brabantse wijze en garnituur
-
Gevulde kwartel met boschampignon en truffel
-
Hertenfilet met verse vijgen , peperkoek, knolselderpuree en zijn wildgarnituur
-
Bereid konijn op wijze van ‘Fonteyn‘
Enz.
Bij de wildgarnituren zijn steeds inbegrepen:
-
Gekarameliseerd witloof
-
Boontjes omringd met gerookt spek
-
Gestoofd appeltje met verse veenbessen of een gemarineerd peertje in de rode wijn
-
Verse knolselderpuree of aardappelpuree of verse amandel - of aardappelkroketten of gratin aardappelen extra supplement
-
De aangepaste wildsaus
Al deze garnituren en sauzen zijn ook apart te verkrijgen! U kan deze alsook in onze take away toog terug vinden !
-
Rijke vispan- gratin ‘Fonteyne’
-
Paëlla op wijze van ‘Fonteyne‘
-
Kreeft op wijze van de ‘Chef’ met rijst of verse pasta
-
Tongfilets ‘ Dugléré ‘ met puree en seizoensgroenten
-
Scampi met een roze pepersaus , verse pasta en seizoensgroenten
-
Vlinder Tong met verse pasta , witte wijnsaus en een ratatouille van groenten
-
Kabeljauwhaasje met een witte wijnsaus , prei en puree
-
Verse paling in het groen met puree
-
Gepocheerde tarbot filet op een bedje van puree en een brunoise van fijne groentjes en een botersaus
-
Tarbotfilet met een butternut en citroentijm - saus en verse pasta
Enz.
-
Lasagne Bolognaise
-
Ravioli Bolognese
-
Spaghetti Bolognaise
-
Spaghetti met courgette , tomaat , ui , wortel en prei en gember
-
Ravioli met asperges
-
Ravioli met zalm en spinazie
-
Lasagne Caprese
-
Vegetarische groente lasagne
-
Verse zalm lasagne met spinazie , garnalen en brunoise van tomaat
-
Penne Napolitana
-
Cannelloni carne op wijze van ‘Fonteyne ‘
-
Cannelloni met ricotta en spinazie
-
Maccaroni met kaas , hesp en champignon
-
Tagliatelle met scampi en zuiderse groenten , pesto en parmezaan
-
Koude lasagne met hesp , tomaat , bieslook , ei en rucola
-
Linguine met kalfsvlees , truffel en boschampignon
-
Linguine met tomaat , rucola en parmezaan
-
Gebakken noedels met knapperige groenten
-
Pennette all' Arrabbiata (Pasta met Pikante tomatensaus, olijven
-
Penne alla contadina (Penne met aubergines, basilicum en tomatensaus)
Desserts
-
Duo van verse chocolademousse met meringue
-
Tiramisu met speculaas op zijn best
-
Tiramisu met blauwe bosbessen
-
Tiramisu met frambozen
-
Crème brûlée ‘ spéciale ‘
-
Crème Montana met shortbread
-
Kaastaartje met seizoensfruit en crumble met speculaas en witte chocolade
-
Verse broodpudding met rozijntjes
-
Franchipanne op zijn best
-
Gezond crumble gebakje met woudvruchten
-
Moelleux met framboos
-
Verse rijstpap zonder suiker
-
Panna Cotta met seizoensfruit en coulis
-
Normandisch appelgebak
-
Gezonde cakes ..
-
Koffie Versnaperingen - Les Chouchous / en La Rose Noire petit fours
'classic' dessert 150 g pp.
( Met notenbrood , vijgen- dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
'Prestige' dessert 150 g pp.
( Met notenbrood , vijgen- dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
Verrassingsbroodjes
Mini assortiment van zachte sandwiches of mini pistolets , individueel verpakt in cuvette , in een luxe verpakkingsdoos , en belegd met een ruim assortiment van huisbereide salades, zoals prepare, vleessla , vleessla speciale , kip curry , kip sla , tonijnsalade , hesp , jonge kaas , salami , gerookte ham. (Elk broodje heeft een garnituur van tuinkers en tomaat)
Mini assortiment van granenbroodjes , mini ciabatta , mini sandwiches, prestige mini assortiment van pistolets , gepresenteerd in cuvette in een luxe verpakkingsdoos, en belegd met allerlei zoals:
-
Krabsalade van het huis met echte krab en garnituur
-
1 st keus garnaalsalade met bieslook, tomaat en sla
-
Gerookte zalm met sla , fijngesnipperde ui, eitje, tomaat en dille
-
Smosje beenham
-
Smosje jonge kaas
-
Serranoham , rucola , Italiaanse tomaatjes , Parmezaan , pesto , pijnboompit
-
Mozzarella di Bufala, tomaat, rucola en pesto
-
Verse geitenkaas, rucola en honing
-
Brie , noten tapenade, rucola
-
Prepare Martino
-
Carpaccio tartaar ‘Fonteyne ‘
-
Tonijn ‘Nicoise ‘, rucola , boontjes en Parmezaan
-
Rivierkreeftjes met sla, eitje en tomaat
-
Caesar , salade , Italiaans tomaat en Parmezaan
-
Paté van de ‘Chef’ of wildpaté met uiencompote
Enz.
Mini assortiment van zachte en harde broodjes , meergranen , prestige assortiment, ciabatta , gepresenteerd in cuvette in een luxe verpakkingsdoos en belegd met allerlei Italiaanse en Spaanse top delicatessen zoals: (Elk broodje heeft een garnituur van rucola, Parmezaan of pecorino)
-
Sopressa saucisson
-
Serranoham
-
Mortadella
-
Pancetta
-
Parmaham
-
Culata
Mini assortiment van zachte en harde broodjes , meergranen , prestige assortiment, dit half open belegd met een assortiment zoals bij de luxe en gewone versie. (Elk broodje oogt heerlijk en is verpakt in een luxe verpakkingsdoos, of bij grotere hoeveelheden zijn deze geschikt op onze schotels.)
Kaasschotels 'Fonteyne'
-
Een klassiek assortiment van binnen - en buitenlandse kazen, mooi afgewerkt met vers fruit, noten mix en gedroogd fruit .
Maaltijd 250 g pp.
( Met notenbrood , vijgen-dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
Dessert 150 g pp.
( Met notenbrood , vijgen- dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
-
De classic kaasschotel , aangevuld met luxe kaasjes , noten tapenade en bijhorende confituren .
Maaltijd 250 g pp.
( Met notenbrood , vijgen-dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
Dessert 150 g pp
( Met notenbrood , vijgen-dadelbrood , rozijnenbrood en boter )
Diverse Barbecue
- Vuurfakkel
- Scampibrochette
- Gebakken kip borrel met dipsausje
- Grillworst ‘speciale‘
- Gemarineerde balletjesbrochette
- Gemarineerd kalkoenbrochetje
- Gerookt spekblokje met ananas en kaas
Tapasbordje: (vanaf 2 personen )
Ruim assortiment van Italiaanse en Spaanse specialiteiten zoals Serrano Ham , Pancetta , Mortadella, san danielle ham , tomaat basilicum salami , abruzzese of sopressa salami , mengeling van groene en zwarte olijven zonder pit , zongedroogde tomaten sud n ‘ sol , pecorino , manchego , verse pesto met grissini‘s .
Tapasbordje de luxe: (vanaf 4 personen )
Een mooi assortiment van top delicatessen uit Italië en Spanje , zoals Parmaham , culatello , truffelsalami ,Jésus du pays Basque , Mortadelle , chorizo ,Travellezham , Toscaanse Coppa , bresaola , manchego , pecorino , gevulde peppadew met verse kaas , mengeling van verse olijven zonder pit , zongedroogd tomaat en rubatta met picado .
Tapas Lepeltjes met stijl: (vanaf 4 personen) tussen
- Vitello tonato op wijze van de ‘chef ‘
- Gremolata met kalfsvlees op wijze van de ‘Chef ‘
- Carpaccio van rund op wijze van de ‘chef ‘
- Duo van Carpaccio rund met rundstartaar speciale
- Carpaccio van ‘Holstein ‘ top !
- Carpaccio van gerookte eend ‘ chef ‘
- Carpaccio van verse zalm met nori en heilbot en dille
- Carpaccio van verse tonijn met limoen en dille
- Meloenbolletjes met serranoham
- Gerookt zalm slaatje met appel en bieslook
- Parelcouscous met carpaccio van gekleurde tomaat en verse basilicum
- Coeur de boeuf tomaat met buffelmozzarella speciale
- Gazpacho op wijze van de ‘chef ‘ met garnituur
- Tomaat garnaal cocktail
- Wrap ‘speciale ‘
- Mini bagel van gerookte zalm
- Mini - videe / mini worstenbroodje ‘Fonteyn’ / gebakken kip borrel met dipsausje mini - croque monsieur /mini - pizza à
- Hamburger van rund met cheddar
- Mini kaaskroket
- Mini garnaalkroket
- Mini quiche ‘speciale
- Bruschetta Italiaans
- Cannelloni op wijze van de ‘chef ‘
- Verse zalm in bladerdeeg met dilleà
- Mini tapas risotto 3 kazen
- Mini hamburger van lam en camembert
- Mini tapas feta tomaat / vegetarisch
- Apero lolly met geitenkaas en papaya
- Hartige Macaron met ganzenlever en chocolade
- Hartige Macaron met vijgen en compote van rode ui
( vanaf 4 personen)
Tijdens de zomermaanden vindt u in onze toonbank een grote waaier van de lekkerste ideeën die perfect geschikt zijn tijdens uw barbecue.
Luxe salades als aanvulling voor de buffetten en barbecue. Hieruit kan U een keuze maken en wordt per gewicht aangerekend
- Parelcouscous met verse basilicum en feta
- Tomaat coeur de boeuf met buffelmozzarella
- Pasta ‘ Kilokiller’
- Salade ‘Nicoise ‘ met tonijn
- Carpaccio van gekleurde tomaat met parelcouscous met bieslook en limoen
- Carpaccio van kip met limoen , tomate cerise en parmezaan
- Gerookte zalm sla met appel , jonge ui en prei met een yoghurtdressing
- Orecchiette pasta met salami , zongedroogde tomaatjes en parmezaan
- Ovengebakken zuiderse groenten met Nicolas patatjes (warm)
- Luikse salade ( boontjes en spekreepjes )
- Bouillie in vinaigrette op wijze van ‘Fonteyn ‘
- Bloemkool en broccoli salade met yoghurtdressing
- Aardappelsla
- Farmersalade
- Gepelde tomaten salade met vinaigrette en sjalot
- Italiaanse komkommersalade
- Taboulé Mediterraans
- Vitello ‘Tonato ‘ op wijze van de ‘Chef’
- Quinoa met linzen
- Healthy bom sla met verse vijgen en geitenkaas
- Frisse komkommersalade met yoghurt
- Witte koolsla
- Rode bietensalade
- Fit en fun salade ( wortel , appel , bieslook, radijs, witte kool )
- Salade penne pollo ( penne , geroosterde kip, pesto, zongedroogde tomaat
- Griekse feta sla
- Rauwkostsalade
- Seldersla ‘ Fonteyne ‘
- Rucolasalade met pastrami , appel , gerookt spek , ..
- Rucola met geitenkaas , ..
Warme groenten voor eventueel bij de winterbarbecue (prijs /kg )
- Zuiderse groentenmengeling ( koud of warm )
- Aardappel in de schil ( met eventueel lookboter )
- Nicolas aardappelpartjes met rozemarijn en olijfolie
- gevuld tomaatje met persillade
- boontjes met gerookt spek
- witloof
- Torentje van gegrilde courgette en aubergine met mozzarella en tomaat
Koude sauzen: - 4 verschillende soorten ) bieslookvinaigrette , honing mosterdvinaigrette , yoghurtvinaigrette , looksaus , currysaus , mosterd saus , zigeunersaus , barbecuesaus , tartaar , mayonaise , cocktailsaus
Warme sauzen: ( roze pepersaus , groene pepersaus , archiducsaus , fine champagnesaus , bearnaisesaus , provençaalse saus , tandoori roomsausje , mosterd ‘Meaux’ sausje voor bij de winterbarbecue
Brood, focaccia brood en boter alsook verkrijgbaar.
Diverse Buffetten
-
Hespenrolletje met een gevuld eitje
-
Rosbief en gebraad met vers fruit
-
Meloen met gerookte ham
-
Kippenboutje met ananas
-
Gemarineerde ribbetjes met cajun
-
Kalfsgebraad met krieken
-
Pêche gevuld met tonijn
-
Gebakken scampi in curry
-
Carpaccio van verse zalm , heilbot, nori en dille
-
Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen
-
Meloen met serranoham
-
Carpaccio van runds op wijze van de “Chef”
-
Kalkoenstukjes met verse ananas
-
Vitello Tonato op wijze van de chef
- Mootje van verse zalm “ Belle - Vue “
- Gebakken kippenboutje met verse ananas
- Meloen met serranoham
- Pêche met tonijn
- Droom Tomaatje gevuld met grijze Noordzeegarnalen
- Waaier van gerookte vis
- Gevuld eitje en een hespenrolletje gevuld met asperge
- Lepelhapje met een carpaccio van verse tonijn, koriander en limoen
- Verse zalm met komkommer schubben
- Parels van honingmeloen met een waaiertje van gerookte heilbot , zalm en kreeftensaus
- Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen
- Gegrilde langoustines
- Vitello Tonato op wijze van de ‘chef’
- Gevuld eitje
- Carpaccio van runds met een truffeltapenade en garnituren
- Tomaat coeur de boeuf met buffelmozzarella
- Carpaccio van gerookte eend , afgewerkt met notenolie , gekaramelliseerde rozijntjes pijnboompitten en pecorinokaas
- Carpaccio van rund op wijze van de ‘ Chef ‘
- Beenhesp gevuld met asperge en een gevuld eitje
- Parels van honing meloen met parmaham
- Mousse van kastanje met pata Négra
- Tomaat mozzarella met balsamico en verse basilicum
- Foie gras met gebakken appeltjes met een desem - vijgen – noten rozijnenbrood
- Vitello Tonato op wijze van de ‘Chef’
- Droom Tomaatje gevuld met grijze Noordzeegarnalen
- Meloen met parmaham
- Tomaat mozzarella met balsamico en basilicum
- Carpaccio van verse zalm , heilbot en nori met dille met een mini garnalencocktail
- Carpaccio van kip met limoen en garnituren
- Een variatie van Carpaccio van gerookte eend en rund met garnituren
- Vitello Tonato op wijze van de ‘ Chef ‘
- Variatie van pasta’s , rijst en couscous
- Gegrilde gamba’s en langoustines op wijze van de “Chef”
- Droom Tomaatje met grijze noordzeegarnalen
- Gegrilde kingkrabpoten op wijze van de ‘ Chef ‘
- Verse Noorse Zalm met komkommer schubben
- Tomaat gevuld met grijze noordzeegarnalen
- Variatie van Carpaccio van gerookte eend en carpaccio van rund met garnituren
- Carpaccio van verse tonijn met koriander en limoendressing
- Honing Meloen met parmaham
- Foie gras met gebakken appeltjes en desem- rozijnenbrood
- Gegrilde gamba’s op wijze van de “Chef”
- Waaier van gerookte vis ( forel , paling , heilbot , makreel)
- Tomaat met buffelmozzarella en verse basilicum
- Carpaccio van rund ‘ Classico ‘
- Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met limoen en parelcouscous
- Parmaham met honingmeloen
- Pasta penne pollo pesto
- Carpaccio van kip , rucola , italiaanse tomaatjes en parmezaan
- Salade ‘ Césare ‘ met kip , krokantjes en parmezaan
- Tomaat coeur de boeuf met buffelmozzarella
- Penne met zomerse, gegrilde groentjes
- Vitello ‘Tonato‘ op wijze van de ‘Chef ‘
- Kalfsfricandeau met krieken
- Gebakken kippenboutjes
- Uiensoep
- Boerenkop
- 2 soorten Paté van de ‘chef ‘ met uienconfituur
- Boerenham
- Beenham
- Gebakken spek van ‘ Fonteyne ‘
- Assortiment van verse salades zoals prepare , vleessalade , kip curry
- Koude aardappelsalade / sla / tomaat / rauwkost / boontjes
- sausjes
- Rijstpap met bruine suiker
- Verse broodpudding
Bij al deze buffetten is inbegrepen:
-sausjes ( cocktail , dille , tartaar, mayonaise - naargelang de keuze van het buffet )
- Verse groenten schotel ( tomaat , bloemkool , komkommer, broccoli , rauwkost , selderij salade , aardappelsalade , pastasalade ...
volgens marktaanbod )
- Mini - broodjes ( 2.5 stuks per persoon ) - Verse boter
+ supplement leveren buiten Aartselaar
+ supplement schikken van de schotels ( bij levering op uw buffettafel )
+ supplement indien het leeggoed vuil teruggebracht wordt
+ eventueel mogelijkheid tot het huren van borden (mooie, vierkante witte borden (Salt & Pepper))
0.95 €/st. en vuil terugbrengen .